21 august 2005

Jeg skal til Chios!


Ok, det er fortsatt en måned til avreise, men siden sist helg har jeg tatt meg selv i å gå rundt og nynne inni meg: Jeg skal til Chiioos! Med andre ord: den dårlige samvittigheten er borte. Takket være familien, selvfølgelig! De jubler kanskje ikke, men de klager ikke over at de ikke får være med heller. Og gubben snakker som om det at jeg reiser på husmorferie er en helt hverdagslig sak, liksom! Jøss, jeg er heldig! Jeg skal til Chiiooss! :-D

2 kommentarer:

Anonym sa...

:) Hei Mariannemor!

Heldig du jenta, som får reise til Chios, å denne gangen helt alene.

Familien maser ikke enda, men det er for de går i den tro eller med den innstillingen at de kanskje skal være med allikevel, bare vent når det er bare 2-3 dager igjen til du skal reise, da begynner de å innse fakta. *står å drar i begge armene til Marianne, Jei vil også væææære meeeed* =)

Håper du får det ordtentlig fiiint!

Anonym sa...

Jeg håper også at jeg får det veldig fint! Og nå har jeg kommet så over den dårlige samvittigheten at det ikke ville nytte å begynne å mase uansett. -men det er klart, det kunne jo hende at man kjøpte med seg noen Puma-sko eller ekkå anna for å bøte på den ikkeeksisterende dårlige samvittigheten om det skulle oppstå krøll ;-)