18 august 2005

1. skoledag

Sitter her og venter på at Nikolai skal komme hjem med skolebussen. Han tok bussen inn også, med oss kjørende etter i bil. Først var det navneopprop, utdeling av navneskilt og presentasjon av lærere i klasserommet. Så litt dekorering av navneskilt til knaggen i garderoben, før det var på tide å gå til samlingen i hallen hvor ny rektor, nye og gamle lærere og nye elever skulle presenteres for hverandre.

Han tok seg en tur ut av gruppa etter at 1. trinn ble dratt opp for å vises frem for hele skolen, og holdt seg for seg selv en stund, men ellers gikk det bra, synes jeg. -Men jeg måtte bære navnelappen... også tilbake til klasserommet og mer tegning. Vi ble på skolen et par timer, til han forsvant ut med fadderne og syntes det var greit at vi gikk.

En time senere:
Gutten som gikk av bussen hjemme hadde vokst og blitt stor skolegutt, det er sikkert! Det var noe å vokse på det, å ta bussen alene!

4 kommentarer:

Hanne Sofie sa...

Gratulerer med skolegutten! :-) Både moro og litt vemodig å se ungene gå fra å være "små" barnehagebarn til plutselig å være store skolebarn...

Og med det samme - grattis med ny dreis på bloggen. :-)

Anonym sa...

Takk, takk :-) Vemodig. Og godt :-)

Takk for gratulasjonen ang. bloggen også. Det går seg til, på et vis, ser det ut til.

Anonym sa...

Grattis med stor skolegutt!

Og så god han er! :-)

Anonym sa...

Takk for det Nina :-D Og joda, han er god! -Bortsett fra når han går i vranglås. Det har han etter sin far! *kremt*