06 november 2005

Flatpacks

Vi har et lite byggeprosjekt på gang på hytta og dro i helgen opp for å jobbe. På veien slang vi innom Jysk på jakt etter en billig kommode som kunne duge som erstatning for Kroken På Gulvet inntil vi får permanent løsning på soverommet.

Mens gubben og eldstesønn bekledde hemsen med panel, satte mor og yngstesønn friskt igang med å bygge kommode. De første minuttene(eller var det timene) gikk det veldig fint. Nikolai var ivrig opptatt med å skru fast skinner til skuffer etc. Senere gikk han mer over til å leke med delene mens en mer og mer frustrert mor brølte noe om å enten hjelpe til eller forlate åstedet, kun avbrutt av brølene på gubben for å få konsulenthjelp! Merkelig hvordan en ting faller av mens man monterer en annen!

Men opp kom den, kommoden. Rett nok med en skade i toppen, men det er ikke _så_ lett å vite når man skal slutte å skru når man må skru skruen litt ekstra langt inn for å få den til å sitte fast i den andre skruedingsen som liksom skulle holde alt sammen. Med andre ord: man skrudde for langt.

Eldstesønns lettere spydige kommentarer om at dette gikk jo så bra at jeg tror jeg stikker ned og kjøper en kommode til, snakker vi ikke noe om!

Ingen kommentarer: