03 oktober 2005

Høst

Nå er den her på orntli', høsten! Nå er Nikolai og pappaen ute på sjøen og de første hummerteinene er i vann for lenge siden om alt gikk etter planen. -Og det skal det jo, når det er hummerfiske! Da jeg gikk til postkassen for å hente avisen, var det ikke ekstra mye gule blader på bakken? Men det er merkelig fint vær, egentlig, til å være første dagen av hummerfisket. *bank i bordet*.

Godt å ha litt Chios igjen i kroppen fortsatt :-) Turen var særdeles vellykket, og kunne gjerne bli en tradisjon for min del. Vi har hatt lange, late timer i solen, fartet litt rundt, sjoppet litt, spiste masse god mat og ledd enda mer! Ikke var det fullt så fælt å reise hjem heller denne gangen, siden resten av familien var hjemme.

Bryllupsinvitasjon ble det også. Denne gangen er det Giorgo og Despina som skal gifte seg. 2. juledag. Hadde det ikke vært i julen, skulle jeg ha reist ned, lottogevinst eller ikke! Med eller uten mann og barn, men det går jo ikke det, å reise til Hellas i julen, gjør det? Dessuten skal vi jo feire julen på hytta med snø, skiturer og fargede julelys rundt vinduene.

Men det frister. Fy som det frister! Julen på Chios, kaldt og rått med full fyr i airconditionen for å få varme, bryllup og hu og hei, juleprosesjon, nyttårsaften og kanskje litt snø om man er heldig. Det hadde vært moro! Akkjah.

Ingen kommentarer: