08 mars 2007

Vinterferien kom og gikk

Det har vært en vinterferie full av sykdom! Verst gikk det for Nikolai som lå rett ut med influensa og fikk lungebetennelse. I dag er det torsdag og han har endelig kommet seg på skolen! Det er 14 dager med sykdom. Kristian har pådratt seg en drablig ørebetennelse, og i går måtte vi til legen for å få nye medisiner fordi en uke med apocillin ikke gjorde noe særlig. Han har feber, men ikke verre enn at mor har tenkt å piske ham litt til å bedrive litt skolearbeid!

Og ellers... Det er strålende solskinn i dag, bihulene mine ser ut til å klare opp, selv om energinivået er så som så, og nedtellingen til Chiostur går sin gang! Nå er det bare litt over tre måneder til sommerferien! Snøen som fosset ned og skapte kaos på Sørlandet for en uke siden er i god gang med å smelte bort, så snart dukker vel snøklokkene frem av snøen igjen. De tok litt feil av årstiden stakkars.

Jeg tror det er vår! *kjenne etter* Jo! Det kjennes ut som vår! Det ser ut som vår også. *rulle ned persiennene for å slippe å se på saltet på vinduene* Det var bedre. Nå ser jeg ikke sola heller, men man kan ikke få i pose og sekk.

Ingen kommentarer: