21 mai 2010

Veldig lenge mellom hver gang

Det er veldig lenge mellom hver gang jeg tar frem bloggen. Det skjer for mye annet! Og hurra for det, på en måte!

Siden sist: Glen har blitt nytt familiemedlem. Nuvel, det var kanskje en overdrivelse, men han er nå kjekk da, med fire sengeplasser, fire setebelter, do og kjøkkenkrok. I dag har far brukt "halve dagen" på å mekke til stengene til markiseveggene "mor" kjøpte usett på impuls via mobiltelefonen midt inne fra de dype skoger i Hobøl. Nå tror jeg det blir bra, det også :)

-Og tven står og vagler på bordet og venter bare på at vi skal finne et veggfeste som passer. Da har vi vel det vi trenger, tenker jeg. Bare litt mat og greier, så er vi helt klare for norgescup og rogalandsrunden på Riska om en uke. *glede meg*. Deretter bærer det rett hjem for siste inspurt i forberedelsene på regionscup hos oss. Gleder meg til det også!

Chios har på en måte blitt litt gjemt i det hele, men slett ikke glemt! Jeg tror vi satser på en juli-tur. Søtere tomater og søtere vannmeloner frister. Likeså varmere vann! Så får vi ikke treffe den faste gjengen i år, men kanskje vi skulle satse på å få treffe Linda og familien? Det kunne nå jammen være på tide!

Åja, du Linda? Hvis du skulle finne på å bestemme dere for å ta en tur i dyreparken, så har vi akkurat passe plass til hele familien i Glen!