12 januar 2009

Januar 2009

Nå er det skikkelig lenge siden jeg har skrevet noe i bloggen. Jeg kom hjem fra Eleftheres og brukte den første tiden til å fordøye inntrykk og informere Ine. Jeg ser tilbake på turen med stor glede! Ikke bare fikk jeg møte favorittforfatteren min og hennes flotte familie, men jeg fikk oppleve en del av Hellas som er undervurtert og absolutt fortjener et besøk eller fem! Fantastisk, og for den som er på jakt etter "det autentiske Hellas"; Dra til fastlandet og nord-Hellas.

Julen har kommet og gått. Vi feiret julaften hjemme med svigerfamilien og dro på hytta og feiret nyttår stille og rolig. Mye takket være hyttenaboer med bilen full av fyrverkeri som de stilte opp på parkeringsplassen, fikk vi panoramautsikt til mye fint :)

Skolen er i gang igjen og hverdagen har begynt. Kristian har bestemt seg for å fortsette å kjøre trial, hurra, så nå har vi to gutter som gjør det bra som nybegynnere på trialbanen og får lov til å ta del i et fantastisk flott miljø hvor alle er imøtekommende og hjelpsomme.