24 september 2008

Soloppgang i september

Jeg har fått det nye kameraet mitt og måtte ut og teste solnedgangsfunksjonen. Jeg tror
jeg synes at den fungerer for soloppganger også! Kameraet satte iso til 100 som ble så utrolig mye bedre enn iso 500 og 800 som det valgte til bilder tatt i Intellligent auto.

Jeg har ikke redigert bildet noe og det er nok litt mørkt i forhold til hva øyet så, men det gjør vel ikke noe? Alt jeg har gjort er å unsharpen litt, redusere størrelsen og sharpen igjen. Det gjør at man ikke får så mye moire på ledninger og greier og greier.

Fornøyd med kameraet mitt jeg :)
Posted by Picasa

17 september 2008

Nytt Kamera - ubehandlede bilder

Når man kryper og krabber litt.... Fortøyningspåle av litt nyere dato enn den nedenfor.




Fra seilskutetiden.


Krigsminner. "Telefonkiosk" som hadde forbindelse opp til et utsiktspunkt.

16 september 2008

Solnedgang på Chios

"Nytt" Reisebyrå i Kristiansand

I Kristiansand har det startet opp et nytt reisebyrå. De tilbyr både reiser litt utenom det vanlige og også helt vanlige reiser. Bærekraftig turisme står i høysetet. Målet et er å yte god og personlig service og være et alternativ til upersonlige søkemotorer på internett.

Her kan du få billettene dine til Usa, charterbilletten til Gran Canaria, helsereiser, slottsopphold i Italia, fellesreise til den greske påsken eller med hurtigruta og mye mye mer.

15 september 2008

Oliventreet mitt

Det bærer frukt! Ikke så mye frukt, men iallfall litt! Nå er det flyttet inn i stuen for å få varme nok, og herreminhatt så stort det har blitt siden sist det stod der. Det forrige bildet jeg tok, for to år siden, viste et tre som såvidt dekket det ene vindusglasset. Nå dekker det begge og litt til!

Jeg lurer på om jeg skal ut og kjøpe olivenpresse nå, eller om jeg heller skal konservere dem. Hihi.
Posted by Picasa

05 september 2008

Autisme Kan Behandles!


At hva vi spiser har noe å bety for hvordan vi føler oss, kan vel ikke sies å være omstridt lenger, men visste du at diett kan være banebrytende? Det vet vi. Og mange med oss. Ta en tur på konferansen Autisme kan behandles. Der vil det være utrolig mange interessante foredragsholdere, både forskere og andre fagfolk og dem som har følt dietten på kroppen; foreldre.

Dessverre er jeg på Island i denne perioden, ellers skulle jeg definitivt ha vært i Oslo! Nå får jeg nøye meg med å reklamere for konferansen i stedet.