03 mars 2008

Proteinintoleranseoppdatering

Nå er det snart ett år siden vi fikk tilbake prøveresultatene fra Neurozym. Et drøyt år siden vi kuttet ut melk og et snaut år siden vi kuttet ut gluten som vi på en måte inntil da trodde vi tålte. I etterkant har det vist seg at glutenfritt ikke er nok, det må være naturlig glutenfritt, så jubelen stilnet fort. Vi kan ikke ha toro langpannekake f.eks, for den inneholder hvetestivelse. Det betyr egentlig at vi ikke kan ha noen produkter som er glutenfrie. De må være naturlig glutenfrie. Litt pes, men ikke verre enn at det går det også :)

Vi lever iallfall! Godt! Og resultatene må sies å være oppsiktsvekkende! -Så kom ikke her og kom her du skeptiker og fortell meg at diett bare er tull! At det ikke er vitenskapelig bevist og all slags blablabla. For oss virker den! Hva vitenskapen sier bryr vi oss ikke noe om. Ok, det var løgn, klart vi bryr oss! Det hadde vært mye mer praktisk for oss om de var på lag med oss, men ingenting skal få oss av diett. Ingenting!

Jeg fant et sitat forleden dag som sier alt!: Jeg vil heller være uvitenskapelig frisk enn vitenskapelig syk!
Jeg har funnet et online fotokurs som er artig. Første leksjon handler om utsnitt. Vet ikke om jeg helt klarte _det_ men jeg oppfyller iallfall tommelregelen synes jeg: "Gå nærmere. Gå enda nærmere. Gå litt til!*banke det inn i hodet*

Selv om jeg på en måte har visst det, bør jeg vel bli mer bevisst det. Det er ikke alltid nødvendig å ha med _alt_ i bildet. Og så må jeg visst øve bittelitt mer på rette horisonter.
Posted by Picasa