22 november 2007

Høst!

Ok, så er det hummertid stearinlystid og snart juleforberedelsestid, så _noen_ lyspunkter er det, men det er nå uansett hvordan man vrir og vrenger på det en trøtt høst. -Spesielt i dag med kuling og regn. Urg.

Takke meg til morsomme oppdagelser da! Jeg satt og beundret en naboblogg. Bilder av Chios, Hahahaha, for en bombe at det var det jeg så på! Etter en stund gikk det plutselig opp for meg hvorfor det var noe som murret i bakhodet. Jeg kjente disse barna! De var naboene våre på Sun Rooms for noen år siden! Hahaha, det som endelig fikk lyset til å komme på, var Supermannkappen gutten gikk med! Moro å se dem igjen, de lekte fint med Nikolai. Og det er nå litt morsomt å treffe folk som er på Chios for å kjøle seg ned! Hahaha.

15 november 2007

kitchenaiden min

Jeg må bare skryte litt mer av den snasne maskinen min!

Nå har jeg bakt sjokoladekake med den. ojj som den rører! Uten å bråke! Forleden dag laget jeg eggedosis til kake. Dosisen ble så fort stiv at jeg ikke en gang rakk å begynne å vente på den! Dette blir skikkelige greier å vispe krem i! Eller.... Når man er så flink til å lage smør som jeg er, burde man vel ha en maskin som ikke visper så godt ;-)

Brødbaksten går som en lek. Håndtaket på bollen er akkurat så bra som jeg håpte det skulle være og rengjøringen etterpå er gjort på null komma ingenting!

Og ellers? Ikke så mye som skjer. Det er høst. Eller vinter! Kuldegrader. Brrrr. -men snøen venter vi fortsatt på! *sukk*