16 januar 2006

Endelig tilbake! - Og litt mye reisesnakk.

Jeg har omsider somlet meg til å finne frem passordet og fått logget meg inn på bloggen igjen. Jula er vel overstått og jeg håper ikke folk er helt desperate etter å få høre nytt om jul og nyttår på fjellet, for jeg har helt andre ting å tenke på for tiden!

Jeg er nemlig opptatt med å kjede meg! Jeg kjeder meg slik at folk som ikke svarer meg på msn, sikkert fordi jeg legger inn melding til dem selv om de er borte, snart får besøk av meg gjennom ledningen fordi jeg er lei av å vente!

Og mens jeg kjeder meg, venter jeg så godt jeg kan(Og det har vi jo alt sett ikke er noe å skryte av). Jeg venter på svar fra dem som ikke svarer og på svar fra dem som ikke skjønner at jeg venter. På informasjon.

Er det noen mening i å starte et nytt reiseselskap til Chios uten å legge ut web-siden med en gang da? Kommer om få dager, skriver de. Jeg har ventet på den siden siden før jul! *hmf*

Det er nå enda en ting at jeg drives til vannvidd av denne ventingen. Tenk alle kundene de risikerer å gå glipp av! Har de ikke sett at fryktelig mange bestiller billettene sine på nett i år? Til og med de godt voksne. Jeg leste det i går på http://www.computerworld.no/index.cfm/fuseaction/artikkel/id/56604. Fire av ti reiser booket i 2006 ble booket på nettet melder Startour. Og fortsatt ligger siden bare parkert uten noen info av noe slag. *hmf*

Nei, nå ble jeg nesten så engasjert at jeg sluttet å kjede meg, og det ville jo være ille, så det er best jeg tenker på noe annet. Vaskemaskinen!